طرز تهیه خورش قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده + نکات مهم

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز :
باردید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید سال :
بازدید کلی :

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : پنج شنبه 3 خرداد 1397
نظرات

طرز تهیه خورش قورمه سبزی

قورمه سبزی ، خورش قورمه سبزی ، طرز تهیه خورش قورمه سبزی

با رز سرخ همراه باشید تا طرز تهیه خورش قورمه سبزی را برایتان آموزش دهیم. همه می دانیم که قورمه سبزی یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی هست که طرفداران زیادی هم داره.اما درست کردن این غذا یک سری فوت و فن و نکته داره که باید رعایت بشه تا قورمه سبزی خوشمزه و پر روغن بشه و حسابی جا بیفته.

با این مقدار مواد لازم برای 4 یا 5 نفر می توانید این خورش را تهیه کنید.سبزی خورشتی شامل این موارد می شود : شامل تره، جعفری، کمی برگ چغندر یا اسفناج (در صورت تمایل )، گیشنیز، شنبلیله

 

مواد لازم برای تهیه خورش قورمه سبزی
گوشت خورشتی 400 گرم
سبزی خورشتی نیم کیلو گرم
پیاز 1 عدد
لوبیا چیتی 200 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
لیمو عمانی 2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش قورمه سبزی

برای تهیه قورمه سبزی ابتدا باید سبزی ها را آماده کنید و آنها را خیلی ریز و ساطوری خرد کنید. هرچی سبزی خورش ریزتر باشد خورش بهتر جا میفتد و ظاهر بهتری هم دارد . لوبیا چیتی را هم از چند ساعت قبل در آب بخیسانید تا هم نفخش گرفته شود و هم زمان زودتری پخته شود.

پیاز را خیلی ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا سرخ شود . اگر می خواهید خورشتتان روغن زیادی پس دهد و خوشمزه شود در ریختن روغن دست و دلباز باشید. وقتی که پیاز سرخ شد گوشت و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت بپزد و تغییر رنگ دهد. حالا نوبت اضافه کردن سبزی است . بعد از اینکه سبزی را به مواد اضافه کردید خوب تفت دهید تا سبزی سرخ شود و رنگش سبزه تیره شود.

اگر به روغن احتیاج بود کمی روغن اضافه کنید و تفت دهید . سرخ کردن زیاد سبزی ها باعث میشه خورش شما خوشمزه تر شود. وقتی سبزی حسابی سرخ شد لوبیا چیتی و نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه کنید و به مقدار کافی آب روی خورش بریزید.

حرارت را ابتدا زیاد کنید تا خورش بجوشد و بعد از یک ربع جوشیدن حرارت را خیلی کم کنید تا با حرارت ملایم بپزد و خوب جا بیفتد. 1 ساعت قبل از اینکه خورش را بخواهید سرو کنید لیمو عمانی ها را بشورید و با چاقو چند سوراخش رویش ایجاد کنید و داخل خورش بیندازید.

برای گرفتن تلخی لیمو آن را برای یک ربع داخل آب بخیسانید.

من در داخل قورمه سبزی از 2 حبه سبر هم استفاده می کنم و آن ها را از وسط نصف می کنم و داخل خورش میندازم و در پایان پخت آن ها را از خورش بیرون می آورم شما هم می توانید استفاده از سیر را تجربه کنید.

[divider]

مطالب پیشنهادی : • طرز تهیه خورش فسنجان  • طرز تهیه خورش بامیه



تعداد بازدید از این مطلب: 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود